Πληροφορίες

Γνωρίζουμε, μπορούμε, δεσμευόμαστε.


Η Victory Promise ιδρύθηκε το 2008 από τον Απόστολο Παπαηλίου, τον Σταμάτη Συγγρό και τον Γιάννη Μαργιούκλα, οι οποίοι έχουν 30 και πλέον έτη εμπειρία στον χώρο της διαμεσολάβησης θητεύοντας σε δύο από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους στον χώρο των ασφαλειών, την Allianz και την Nationale Nederlanden.

Ο στόχος της εταιρείας είναι αρχικά να συγκεντρώσει τις δυνάμεις μιας ομάδας διαμεσολαβούντων κάτω από ένα βιώσιμο εταιρικό σχήμα που θα ασκεί ελεύθερα και χωρίς δεσμεύσεις το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου με αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της, ενώ παράλληλα θα αποτελεί την «μήτρα» παραγωγής και εκπαίδευσης νέων ασφαλιστικών συμβούλων με πραγματικά ανθρωποκεντρική προσέγγιση και πελατοκεντρική αντίληψη.

Η Victory Promise στα σχεδόν 12 χρόνια παρουσίας της στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και ειδικότερα στον χώρο της διαμεσολάβησης έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τα 7.000.000€ σε ασφάλιστρα, να συνεργάζεται με πάνω από 200 ασφαλιστικούς συμβούλους, και κυρίως να έχει πάνω από 12.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Η Victory Promise συνεργάζεται με 16 ασφαλιστικές και 3 μεσιτικές εταιρείες παρέχοντας πρόσβαση στους συνεργάτες και στους πελάτες της στο σύνολο των ασφαλιστικών προϊόντων της Ελληνικής αγοράς και αν παραστεί ανάγκη και της Ευρωπαϊκής. Την τριετία 2014 – 2016 η εταιρεία μας παρουσίασε διαδοχικές λειτουργικές κερδοφορίες στις χρήσεις της με αποτέλεσμα να ισχυροποιηθεί οικονομικά γεγονός που της επιτρέπει να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές και κατ’ επέκταση τις υπηρεσίες της.

Προσπαθούμε καθημερινά να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την κάλυψη όλου του φάσματος των ασφαλιστικών αναγκών τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων βασισμένοι σε συγκεκριμένη μεθοδολογία μέτρησης της έκθεσης στον ασφαλιστικό κίνδυνο.

Η Victory Promise δίνει ιδιαίτερο βάρος στην εκπαίδευση και ευρύτερη κατάρτιση των ασφαλιστικών συμβούλων της γι’ αυτό διαθέτει το δικό της εκπαιδευτικό κέντρο (Victory Promise Academy) με πάνω από 200 ώρες σεμιναρίων ετησίως.Αξιοποιεί παράλληλα και όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα των συνεργαζόμενων εταιρειών.

Εμείς στην Victory Promise επιδιώκουμε να μεγαλώνουμε διατηρώντας τον αξιακό μας κώδικα και προς τους πελάτες μας και προς τους συνεργάτες μας, γεγονός που κάνει τις συνεργασίες μακρόπνοες και ισχυρές, μεγιστοποιώντας τα οφέλη για όλα τα μέρη, έχοντας στο κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.